Sortiment

 

vigsel

Vigsel & Förlovning >>

Med ett brett utbud ringar att välja bland har du stor möjlighet att finna just din perfekta ring. Vill du hellre designa ringen själv så är även detta fullt möjligt. En stor del av vårat utbud är från vår egen design! Visste du att en gratis försäkring och gravyren alltid ingår om du köper ringen hos oss?  Dessutom fri polering lite då och då när du känner att du vill piffa till din ring lite extra.  Vi jobbar för att det ska vara lönsamt att handla lokalt!

smycken

Smycken >>

I vår butik finner du smycken från flera kända märken. Vi har dagligen erfaren personal på plats som gärna visar dig runt och hjälper dig att hitta det perfekta smycket. Väljer du exempelvis ett silversmycke från Efva Attling så kan du alltid lämna in det på putsning, helt utan någon extra kostnad.

 

presenter

Presentartiklar >>

Med ett brett utbud presentartiklar kan du alltid finna något som passar till varje tillfälle. Fråga gärna vår personal om hjälp så tar vi gärna fram passande förslag förankrade till bemärkelsedagen.

 

matsilver

Matsilver >>

Köp ditt matsilver hos Guldsmeden. Vi har ett brett utbud bestick i nysilver och äkta silver. Vid högtider har vi även ofta generös rabatt!

 

 

piercing

Piercing >>

Köp dina piercingsmycken i vår butik. Vi har ett brett utbud piercing-smycken som passar till olika ändamål. Har vi inte hemma det du önskar, beställer vi mer än gärna hem detta åt dig.

 

 

klockor

Klockor >>

Hos oss på Guldsmeden finner du klockor från flera varumärken. Vi fokuserar på hög kvalitet och trendig design. Allt för att kunna erbjuda dig det absolut bästa sortimentet.